CONCEPT, HUISSTIJL, VERPAKKING

Dit is het fundament dat we samen met Invi hebben ontwikkeld. Hier hebben we de punt gezet en zijn we gaan bouwen. Het EXTRACTUM van Invi;

Invi (in- vi=kracht) Het gaat niet vanzelf, we hebben sterke mensen nodig die in hun kracht gaan staan om het probleem van seksueel misbruik tegen te gaan. Onafhankelijkheid en vrijheid gaan gepaard met veiligheid. Daarom is het belangrijk jezelf op een geweldloze manier te kunnen verdedigen maar ook om de kracht in jezelf te stimuleren een reëel probleem aan het licht te brengen. Tegen die achtergrond heeft Invi een zelfverdedigingsarmband ontwikkeld die je kunt breken waarna een sterke afwerende stankgeur vrijkomt. Een hulpmiddel dat meer veiligheid kan bieden maar ook provoceert tot nadenken en provoceert tot zelfredzaamheid. Een positieve vorm van provoceren als middel om niet meer te tolereren maar mensen aan te zetten tot constructieve verandering. En daarbij moeten we elkaar helpen.“provoke independence”

extractum-invi
extractum invi 2
extractum invi 4
extractum invi 5
extractum invi 7
extractum invi 6
extractum invi 8
extractum-invi-9

POSITIONERING, VORMGEVING HUISSTIJL, VERPAKKING 

Wij hebben het voorrecht gehad om samen te werken met Invi, een baanbrekend bedrijf dat niet alleen streeft naar innovatie, maar ook naar het creëren van positieve verandering in de maatschappij. Onze samenwerking resulteerde in de volledige ontwikkeling van de huisstijl en branding voor Invi, waaronder de vormgeving van hun verpakkingen, de identiteit, en het logo.

Invi staat aan de voorhoede van zelfverdediging met een uniek concept: de geweldloze zelfverdedigingsarmband. Door deze armband te activeren, wordt er een ernstige stank geur vrijgegeven, waardoor potentiële belagers op afstand worden gehouden. Het gaat echter verder dan slechts een zelfverdedigingsmiddel; het is een krachtig statement en een missie tegen seksueel geweld en onveiligheid in de openbare ruimte.

extractum invi 2
extractum invi 4
extractum invi 5
extractum invi 7
extractum invi 6
extractum invi 8
extractum-invi-9